Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Братя Пулеви - модерните герои и български обединители

Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще се изправят един срещу друг утре в София

26.10.2018 | 20:43 Редактор: Ивайло Николов
Братя Пулеви - модерните герои и български обединители

В навечерието на мача Пулев- Фюри, година след като контузия в рамото му попречи да се изправи срещу Антъни Джошуа, Кубрат Пулев получава нова възможност да стигне до своя втори мач за световна титла. Звездата ни в професионалния бокс и  Хюи Фюри ще се изправят един срещу друг утре в София, за да определят кой ще е следващият съперник на Антъни Джошуа по линия на IBF. 

Журналистът Патриция Кирилова каза в студиото на "Денят ON AIR", че утре за всички българи преживяването по време на боксовата среща ще бъде много силно.

"Аз съм сигурна, че ако Кубрат спечели, печелим всички ние, ако изгуби - губи само той", коментира тя. Кирилова беше категорична, че именно спортистите са модерните и най-добри примери за хората.

"Това са хора, които водят свои битки със знамето на държавата, те са нашето лице в световен мащаб", допълни още Патриция Кирилова.

Каскадьорът Иван Кристоф пък добави, че благодарение на хора като Кубрат и Тервел Пулеви нашата страна печели и става все по-популярна.

"Пулеви правят вече и академия, те оставят и за следващите поколения. Има приемственост, това е хубаво и това е едно място, където да се учи пак за патриотизмът", обясни Кристоф пред Bulgaria ON AIR

Двамата бяха категорични, че именно двамата боксьори са тези, които могат да помогнат на младите при възпитанието им в родолюбиви ценности, въпреки че при загуба има много българи, които дават съвети на Кубрат Пулев, въпреки че никога не са се качвали на ринг.

Гледайте видео с целия разговор.


1
2 rate up comment rate down comment 0
Ivan Bojkov
преди 5 години
Само за това заглавие трябва да ви затворят сайта!!! Тежко на България щом двама побойници са героите и обединителите и!!! Падение! Сигнализирай за неуместен коментар