Денят ON AIR

Всеки делник от 19:15 часа
още

След Вота, властта щяла да бъде по-стабилна

Това е мнението на депутата от "Обединени патриоти" Павел Шопов

26.06.2018 | 21:19 Редактор: Ивайло Николов
След Вота, властта щяла да бъде по-стабилна

Депутатът от "Обединени патриоти" Павел Шопов заяви, че след внесеният вот на недоверие, правителството и коалицията ще бъдат по-стабилни.

"Още от началото на председателството, когато беше първият вот на недоверие, ние го предрекохме, този вот стабилизира това управление", обясни Шопов в студиото на "Денят ON AIR". Той се закани, че и след сегашния ще стане същото.

"След този вот на недоверие дълго време властта ще бъде по-стабилна от колкото беше последните няколко месеци", допълни той. Шопов припомни още думите на лидера на "Атака", че няма кой да свали този кабинет, освен самата коалиция. 

"Ние не се притесняваме нито от БСП, нито от ДПС, нито от която и да е друга извънпарламентарна партия", категоричен беше Павел Шопов пред Bulgaria ON AIR.

Той коментира и кратките дебати за предстоящия вот на недоверие, като каза, че според него БСП са объркали нещо чисто технически.

"Аз ги наблюдавах, при тях стана едно объркване кой да продължи темата, кой да вземе думата", аргументира се народният представител.

Вижте видеото с целия разговор!