fallback

От ДПС: Едно управление винаги има алтернатива!

Коалицията между демократи и националисти нито е силна, нито стабилна, изтъкна Джейхан Ибрямов

26.06.2018 | 20:38 Автор: Иван Берберов

Прогнозите за предстоящия в петък вот на недоверие са, че той ще бъде подкрепен от вносителите му БСП и от ДПС. Уви, общите им гласове са далеч от необходимите за свалянето на властта.

"Базата, на която се конструира това правителство, е стабилността. Коалицията между демократи и националисти нито е силна, нито е стабилна. Едно управление винаги има алтернатива", подчерта депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов. 

В студиото на "Денят ON AIR" той поясни, че политическата стабилност се измерва в състоянието на правителството и постигнатото от него. 

"Всеки ден ставаме свидетели на подадени и върнати оставки. Постоянни скандали между министерствата и министри. В Народното събрание няма нито един съществен законопроект, внесен от Министерския съвет. Всеки ден сме свидетели на протестни вълни. Не може да се решават проблемите на парче. Не може в държавата да е проблем колко са избягалите и заловените престъпници. Проблем трябва да бъде защо затворите не гарантират сигурността. Няма чуваемост между управляващи и управлявани", заяви народният представител. 

Пред Bulgaria ON AIR Ибрямов категорично отбеляза, че от ДПС ще бъдат в зала в петък и ще гласуват за вота на недоверие.

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback