fallback

Марешки сменил позицията си тотално за една година

Александър Сиди припомни, че лидерът на "Воля" е влязъл в парламента с програма, която се различава от това, което говори сега

07.06.2018 | 21:07 Автор: Ивайло Николов

Веселин Марешки тотално е сменил позицията си след влизането на "Воля" в парламента. Това каза пред Bulgaria ON AIR народният представител от "Обединени патриоти" Александър Сиди по повод на спора между двете партии и предложенията на Марешки първо за провеждане на референдум за излизане на България от НАТО и по отношение на модернизацията на Българската армия. Веселин Марешки се обяви против отделянето на средствата за нова техника и поиска тези пари да се пренасочат към социалния сектор.

"Точно преди една година, при влизането си в Народното събрание, г-н Марешки е влязъл с програма, в която твърдо заявява, че застава зад приоритетите на България, които са европейското бъдеще, членството в НАТО", припомни Сиди в студиото на "Денят ON AIR".

Народният представител обясни, че смяната на позициите на Веселин Марешки е чист популистки ход, който цели повишаване на рейтинга на партия "Воля" и нейния лидер. 

"Темата за и против НАТО е като темата за и против Русия - тя е вечна в България", допълни Александър Сиди.

Той подчерта, че самият Веселин Марешки от гледна точка на успешния си бизнес, би трябвало да разбира, че инвестициите са добро нещо и че от там ще дойдат средствата, които след това да бъдат насочвани към социални сектори.

 

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback