Денят ON AIR

Всеки делник от 19:15 часа
още

Силата на човешкия дух: Възможно ли е ракът да бъде преборен?

Как се лекува болестта, която отнема хиляди животи всеки ден, разказва Милен Антонов, мъжът излекувал своята майка

02.02.2018 | 20:08 Редактор: Василена Василева
Силата на човешкия дух: Възможно ли е ракът да бъде преборен?

Възможно ли е човек да се пребори с една от сочените за най-страшни и нелечими болести? Болест, която отнема хиляди животи всеки ден - ракът.

"Това не само е възможно. Оказва се, че единственият начин да се сбогуваме с каквито и да били намеци за наличие на онкологично заболяване е в собствените ни ръце", каза в студиото на "Денят ON AIR" компютърният специалист и природолечител Милен Антонов.

Той разказа, че всъщност болестта на неговата майка е била катализаторът, отключил отношението и интереса му към лечението на рака.

"Майка ми ми се довери и се излекува. Методиката е изключително проста. Става въпрос за пет неща, на които следва да се обърне внимание, а имено - менталността, дишането, релаксацията, движението и храненето. Всички те трябва да бъдат прилагани по такъв начин, че да водят тялото към покой, състояние на отпускане", сподели Милен Антонов.

Пред Bulgaria ON AIR той обясни, че е от изключителна важност храненето да не внася отрови в тялото, а да помага веществата да бъдат нормално усвоявани от организма. 

"По този начин алкалността на организма се подобрява и не позволява каквато и да било патология да навлиза повече в него", допълни още гостът в студиото на Кузман Илиев.

Вижте повече във видеото!