fallback

Проект за повишаване на иновацията стартира в район Средец

Служителите са обучавани на най-различни механизми, чрез които да се справят с ежедневния стрес

29.08.2017 | 21:16 Автор: Мария Аладжова

Проект за повишаване на иновативния капацитет на служителите на районната администрация стартира в столичния район "Средец".  

Той е в партньорство между район "Средец" и СТООС Нетуърк България, сдружение с нестопанска цел за иновативен мениджмънт, и се осъществява с финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа 2017. 

Проектът е насочен именно към общинската администрация, като държавна структура, която е най-близко до хората, посочи Любомир Ковачев, който е зам.-кмет на района.

"Идеята на проекта е да подобрява работната среда в организацията по един балансиран, продуктивен и хуманен начин, така че хората да се чувстват по-добре на работното си място, да работят по-добре и да получават по-добри резултати", обясни Таня Бояджиева от СТООС Нетуърк България. 

Това става чрез най-различните техники, на които са обучавани служителите. Например - показват им как да неутрализират вродения механизъм у човека, който го кара да се вглъбява в негативното, както и механизми, с които да заменят гнева с любопитство при ежедневната си комуникация с гражданите.

 

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback