Денят ON AIR

Всеки делник от 19:15 часа
още

Горещи латино ритми в новото парче на Яна Овчарова и Алфредо Торес

Музиката и текстът са дело на изпълнителката, която по професия е банкер

03.07.2017 | 20:21 Редактор: Василена Василева
Горещи латино ритми в новото парче на Яна Овчарова и Алфредо Торес

Талантливата певица Яна Овчарова и танцьорът Алфредо Торес обединиха усилия под звуците на горещите летни латино ритми, за да създадат съвместния си проект "Мучо горещо".

"С парчето се преоткрихме, сменяме ролите си и почитателите ни могат да ни видят в доста различна светлина", сподели Яна Овчарова в студиото на "Денят ON AIR".

Изпълнителката е и продуцент на продукцията. Музиката и текстът също са нейна заслуга, а аранжиментът е на Светлин Къслев.

По професия Яна е банкер. Пред Bulgaria ON AIR тя посочи, че въпреки страстта си към пеенето, не се занимава професионално с него, а по-скоро го практикува като свое хоби. 

"Инвестирам собствени финансови средства, за да реализирам проектите си. Затова те не са и грандиозни. "Мучо горещо" заснехме с помощта на познати студенти от Националната академия за театрално и филмово изкуство (НАТФИЗ)", каза още тя.

Танцьорът Алфредо Торес допълни, че след родната му Куба България се нарежда на второ място в личната му класация за най-добри страни за живот.

"Баща ми е треньор на националния отбор по баскетбол в родината ми. Обичам страната си, но съм възхитен и от българската природа и култура и се радвам, че имах възможността да допринеса за проект като "Мучо горещо", посочи Алфредо.