fallback

Конкурентноспособна ли е България във винения сектор?

Цветелина Николова се отличи с диплома "Магистър на науките по Винен мениджмънт"

12.06.2017 | 20:43 Автор: Василена Василева

За да бъде България конкурентноспособна страна във винения бранш инвестициите трябва да бъдат на високо ниво. По този начин ще има достатъчно добра технология на производство, необходимо е също така целият екип да бъде запознат и образован, да следи всички тенденции в сектора, защото те се сменят ежегодно, информира пред Bulgaria ON AIR, магистърът по винен мениджмънт Цветелина Николова.

В заключителната вечер на четиридесетия юбилеен световен конкурс по лозарство и винарство, на нея бе връчена диплома "Магистър на науките по Винен мениджмънт". Цветелина Николова е управляващ директор на "Катаржина Естейт". Освен тази, тя получава и международна диплома "Мениджмънт в сектора на винопроизводство и лозарство".

"Да бъдеш посланик на българското вино означава да имаш възможността да застанеш сред всички хора, управляващи този сектор в световен мащаб. Това не е просто титла, по този начин очи в очи можеш да покажеш промяната", допълни още тя.

В студиото на "Денят ON AIR" гостът коментира, че в алкохолната напитка има емоция, любов и специално чувство.

"Продава се не просто като продукт, за него се говори със сърце. А ако не ти идва отвътре няма как да бъдеш добър търговец!" - заключи Николова.

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback