Денят ON AIR

Всеки делник от 19:15 часа
още

Конкурентноспособна ли е България във винения сектор?

Цветелина Николова се отличи с диплома "Магистър на науките по Винен мениджмънт"

12.06.2017 | 20:43 Редактор: Василена Василева
Конкурентноспособна ли е България във винения сектор?

За да бъде България конкурентноспособна страна във винения бранш инвестициите трябва да бъдат на високо ниво. По този начин ще има достатъчно добра технология на производство, необходимо е също така целият екип да бъде запознат и образован, да следи всички тенденции в сектора, защото те се сменят ежегодно, информира пред Bulgaria ON AIR, магистърът по винен мениджмънт Цветелина Николова.

В заключителната вечер на четиридесетия юбилеен световен конкурс по лозарство и винарство, на нея бе връчена диплома "Магистър на науките по Винен мениджмънт". Цветелина Николова е управляващ директор на "Катаржина Естейт". Освен тази, тя получава и международна диплома "Мениджмънт в сектора на винопроизводство и лозарство".

"Да бъдеш посланик на българското вино означава да имаш възможността да застанеш сред всички хора, управляващи този сектор в световен мащаб. Това не е просто титла, по този начин очи в очи можеш да покажеш промяната", допълни още тя.

В студиото на "Денят ON AIR" гостът коментира, че в алкохолната напитка има емоция, любов и специално чувство.

"Продава се не просто като продукт, за него се говори със сърце. А ако не ти идва отвътре няма как да бъдеш добър търговец!" - заключи Николова.