fallback

Глас от ГЕРБ: Всички в правителството трябва да сме конструктивни

Депутатът Христо Гаджев пред Bulgaria ON AIR: Работим на пълни обороти!

01.06.2017 | 20:05 Автор: Иван Берберов

Правителството работи на пълни обороти. Дори днес се разгледаха първите закони в пленарната зала. Но там не е най-голямата работа на парламента. Преди да се стигне до залата има много неща за вършене. Често на по-малки събрания парламентарните групи са по-продуктивни. Имаме добра комуникация с колегите от “Обединени патриоти“ и се надяваме това да продължи. А дано в бъдеще БСП също да бъде в конструктивна опозиция.

Това каза депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев в студиото на  "Денят ON AIR”.

Според него причината за искането на оставката на председателя на Народното събрание Димитър Главчев, не е езикът на омразата, а непристойното поведение на някои депутати.

“За съжаление, как човек ще се изкаже от трибуната е въпрос и на лично възпитание. Председателят на Народното събрание не може да предвиди или контролира кой какво ще каже“, отбеляза той пред Bulgaria ON AIR

Разговорът обхвана и новото правителство в Македония. Гаджев им пожела успех от името на ГЕРБ и добави, че е от интерес за националната ни сигурност югозападната ни съседка да се стабилизира политически.

Новото правителство на Македония беше посрещнато с овации от привържениците на социалдемократическия съюз пред сградата на Собранието, което цял ден беше охранявано. Това е осмото подред правителство на съседката ни. Новият премиер на страната Зоран Заев заяви, че ще работи за евро-атлантическо развитие на Македония. Той също така поиска оставката на главния прокурор на страната, предаде репортер от Bloomberg TV Bulgaria за Bulgaria ON AIR.

 

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback