Денят ON AIR

Всеки делник от 19:15 часа
още

Борислав Великов, РБ: Имаме добър диалог с Бойко Борисов

В политиката трябва да има разумни компромиси, в случая това се постигна, каза депутатът пред Bulgaria ON AIR

18.10.2016 | 21:00 Редактор: Луиза Божинова
Борислав Великов, РБ: Имаме добър диалог с Бойко Борисов

Бойко Борисов ни покани в петък в Министерския съвет, ние го поканихме вчера в Народното събрание. Мисля, че има един добър диалог и така трябва да бъде.

Това каза в предаването "Денят ON AIR" Борислав Великов от Реформаторския блок (РБ) за срещата на премиера Бойко Борисов с представителите на управляващото мнозинство.

Великов е категоричен, че мъмрене не е имало, а премиерът си е казал мнението, но също така е изслушал и всички останали - министри, представители от РБ и от Патриотичния фронт (ПФ).

"Оттам започна един диалог, който стигна до верни решения, които да стабилизират правителството и да не дават възможност на опозицията, главно на БСП, да развяват някакви знамена", посочи Борислав Великов в студиото на Кузман Илиев.

"Смятам, че в политиката трябва да има разумни компромиси. В случая това се постигне както за броя секции, така и за това прочуто квадратче", коментира още депутатът пред Bulgaria ON AIR. "При пропорционални избори би трябвало да има условия, при които и по-малките партии и независимите кандидати да имат някакъв шанс", допълни той.

Що се отнася до това дали ще има предсрочни парламентарни избори, Великов смята, че не би било полезно за страната.

Вижте пълния разговор във видеото: