fallback

Глас от РБ: Има силен спад в доверието към ГЕРБ и БСП

Профилът на Цецка Цачева изобщо не съвпада с президентската институция, каза Йордан Агов в ефира на Bulgaria ON AIR

12.10.2016 | 20:31 Автор: Тодор Петров

В последните три години има силен спад в доверието към ГЕРБ и БСП. Това предизвиква структурна криза в двете партии. Реформаторският блок може да се възползва от това, за да контрира неразумния глас на псевдопатриотите.

Това каза в предаването "Денят" по Bulgaria ON AIR координаторът на предизборния щаб на Реформаторския блок в София Йордан Агов.

Той е на мнение, че профилът на Цецка Цачева изобщо не съвпада с президентската институция. Гостът в студиото на Владимир Сиркаров настоя, че Трайчо Трайков е единственият десен кандидат на президентските избори "независимо от корпоративния вот на Цветан Цветанов". Гостът на телевизията обясни какво има предвид:

"Как се вадят и поддържат 650 000 гласа? Обществени поръчки се дават на еди кои си фирми - местният чорбаджия осигурява на ГЕРБ гласовете и финансира кампанията, а работниците му отиват да гласуват. Това е работа на ДАНС и правосъдната система, а проверката е изключително лесна."

Координаторът на предизборния щаб на РБ прогнозира, че техният кандидат Трайчо Трайков, ще достигне до балотаж. "Надявам се на балотаж да има десен срещу ляв кандидат, но може и да е срещу Красимир Каракачанов", коментира той.

Йордан Агов изрази възмущението си, че част от българите в чужбина, в частност във Великобритания, няма да могат да гласуват. 

"Това е шамар за всеки човек като мен, който се е върнал в България. Българите винаги са се самоорганизирали и досега не им е казвано "не". 35 секции...как става това в една страна като Америка?", коментира Агов.

 

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback