Денят ON AIR

Всеки делник от 19:15 часа
още

Как ще протече предизборната кампания на ГЕРБ?

Административният секретар на партията Цветомир Паунов коментира кандидат-президентската надпревара пред Bulgaria ON AIR

10.10.2016 | 19:56 Редактор: Луиза Божинова
Как ще протече предизборната кампания на ГЕРБ?

В ГЕРБ има много личности, които могат да бъдат кандидати за президент и вицепрезидент, но смятам, че премиерът Бойко Борисов достатъчно аргументирано обясни решението за това Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев да бъдат нашите кандидати.

Това каза административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов в предаването "Денят ON AIR". Като основни теми в портфолиото на кандидат-президентската двойка той посочи гарантиране на стабилността на държавата, безапелационната ориентираност на България в Европейския съюз и евроатлантическата система, както и гарантиране на законността и правовия ред в държавата.

"Всеки един български гражданин, който вижда в лицето на ГЕРБ решение на негови проблеми, има правото да упражни правото си на глас", посочи Паунов в студиото на Владимир Сиркаров.

Във връзка с твърдението на повечето политолози, че балотажът на изборите е неизбежен, Паунов каза, че в момента още е началото на предизборната кампания. "Нека да говорим по тази тема, след като приключи първият тур на изборите", настоя той пред Bulgaria ON AIR.

Като основен опонент на Цачева Паунов определи ген. Румен Радев.

Цялото интервю вижте във видеото: