fallback

Астор: За да си добър манипулатор, трябва да си роден манипулатор

Магичен спектакъл в София по случай 40-годишнината от първия фестивал на илюзиониста

05.09.2016 | 20:45 Автор: Тодор Петров

Навършват се 40 години от първия магичен фестивал на известния илюзионист Астор. Магът гостува в "Денят ON AIR", където даде повече подробности за предстоящия спектакъл по случай годишнината.

"Преди 40 години в театър "Сълза и смях" с оскъдни възможности направихме уникален за тогава фестивал. Отидох в Съюза на артистите и ми казаха, че трябва да поискам разрешение от ЦК на БКП. Но аз отидох при Иван Славков, който тогава беше шеф на телевизията и се разбрахме", спомни си магът.

Новият спектакъл ще се състои на 29 септември от 19,00 часа отново в театър "Сълза и смях", а шоуто ще продължи в Магичния театър на Астор. Ще вземат участие магьосници от всички поколения, а желаещите да се изявят са свободни да се запишат.

"Не е важно какво правиш, а как го правиш. Магията е много добра, но ако не можеш да я направиш, какъв е ефектът? Трябва умение и да не се хвърляш на всякакви неща. За да си добър манипулатор, трябва да си роден манипулатор", обясни илюзионистът в студиото на Bulgaria ON AIR.

Астор добави, че магичното изкуство има 8 различни жанра и на международните фестивали всеки се състезава в своя жанр. 

"Много хора не знаят, че това е първото изкуство, което се е появило на Земята. Заражда се в Египет, след това отива в Китай и Индия", каза още магът.

 

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback