fallback

Какво бъдеще очаква ЦСКА

ЦСКА-София ще играе в елита, ЦСКА 2 - в "Б" група, а автентичното ЦСКА вече го няма, заяви Радослав Здравков

21.07.2016 | 20:08 Автор: Луиза Божинова

Спасението за мене е едно - определен оздравителен план, запазва се историята на ЦСКА, всички футболисти на Литекс много лесно могат да дойдат на стадион "Народна армия", да играят от името на автентичния ЦСКА. А Чавдар (Етрополе) може да си прехвърли школата на стадион "Народна армия" или автентичното ЦСКА да слее Чавдар (Етрополе).

Това каза легендата на ЦСКА Радослав Здравков в предаването "Денят ON AIR".

"Другият вариант е след 24 часа да се събудим и да дойде някой човек, който да извади 24 милиона, да ги внесе и всичко ще бъде цветя и рози", допълни той.

"Не е важно каква е била историята на ЦСКА, по-важно е какво ще бъде ЦСКА оттук нататък", заяви Здравков, но подчерта, че държи историята на ЦСКА да се запази, защото "без история, няма и бъдеще."

"ЦСКА-София ще играе в елита, ЦСКА 2, според указанията на БФС, ще играе в "Б" група, а автентичното ЦСКА мисля, че вече го няма", коментира още бившият национал.

На въпрос какво са учредили във Военния клуб преди ден, Здравков каза: "Учредихме една група, която иска да има много чисто ЦСКА."

"Досега винаги ЦСКА е имало някаква визия за развитие, имало е школа, където са работили много мои колеги, но проблемът е по-друг. Става въпрос за историята, която да се запази. Аз не приемам един клуб да се прекръсти, да приеме името на ЦСКА", коментира още Радослав Здравков .

 

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback