fallback

МВнР с "отворени врати"

Най-интересните части на министерството ще бъдат достъпни за граждани

17.06.2016 | 21:38

"В обещството битуват слухове, че в МВнР преобладава негативизмът, но това не е вярно", каза Радко Влайков от Външно министерство в предаването Денят ON AIR, по повод отворените врати на ведомството за трета поредна година. Гостът допълни, че МВнР е отворено да бъде в услуга на заинтересованите граждани. 

Той посочи още, че от институцията са подготвли една възможност, всички онези хора, които желаят, след Черешова задушница, да посетят сградата.

"В МВнР има един парк с чудесни склуптури, ще бъдат отворени най-интересните и най-представителните части на министерството", сподели гостът. Влайков уточни, че младите хора ще могат да намерят богата информация за това как да започнат кариера в МВнР. А за гражданите, които ще заминават за чужбина, ще получат подробно обяснение и  информация за обстановката навън.

"Нека всеки един от българските сънародници преди да тръгне в чужбина, нека да намери минути и да посети сайта на МВнР, за да види дали има някаква специфични особености към страните, които пътува. Това е услугата "Пътувам за" в сайта на МВнР", обясни представителят на външното министерство.

 

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback