fallback

Какви са патриотичните стратегии и похвати?

"Каракачанов е добре решение за президент", каза депутатът Емил Димитров пред Bulgaria ON AIR

15.06.2016 | 20:26

"Радвам се, че гласуването против бурките беше прието със 108 гласа, но сме съгласни на разговори между двете четения", каза Емил Димитров народен представител от Патриотичния фронт.  По думите му, това  е демонстриране на вяра, която не е присъща за България. Той смята, че всички недемократични проявления, трябва да бъдат санкционирани, без значение каква е религията."Аз не съм против мюсюлманите, аз съм против радикалните ислямисти", обясни в студиото на Денят ON AIR депутатът. Според него съжителството с мюсюлманите до сега не е породило особени конфликти.

Относно патриотичните обединения, народният представител, сподели, че три от формациите в парламента са патриочно настроени- това са тези, които засягат едни и същи идеи. "Валери Симеонов и Волен Сидеров си стиснаха ръцете, макар че през годините са си казали много думи", уточни депутат. Той сподели, че харесва Каракачанов, като фигура за президент, и се надява НФСБ и Атака да застанат зад него."Каракачанов е добре решение, ако се получи", допълни народният представител.

По темата за смяната на шефката на Комисията по култура-Поли Карастоянова, гостът коментира, че винаги ще има хора и кръгове, чиито интереси ще бъдат засегнати. Припомняме, че тя бе наказана и отстранена от комисията.

"Не ме притеснява това, което стана, а фактът, че то се случи и на някой не му издържаха нервите", така Димитров коментира случая в Слънчев бряг. Той сподели, че се страхува от преразпределението на "паркоместата", което следва. Според него държавата е показала, че може да се намеси. 

 

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback