fallback

Р. Радев: Масово е разочарованието от системата на МВР

Всички плащаме близо 1 млрд. и 200 млн. лева, от които близо 1 млрд. лева са директните плащания за персонал, посочи той

12.01.2016 | 20:48 Автор: Ирина Георгиева

В "Холдинг Загора" няма охрана от външна фирма, а една от дъщерните компании се занимава с физическата охрана - бюджетът, който формира тази компания е около 70 000 лева средномесечно. Това обясни икономическият директор на Холдинга и зам.председател на Асоциацията на индустриалния капитал в България Румен Радев в Денят ON AIR с Веселин Дремджиев. Той коментира писмото по повод недоволството на КРИБ от МВР по този начин:

"Разбира се всеки сам си дава обяснение за конкретните си текстове, но моето впечатление е, че те не акцентираха върху неприятните случаи от тези две убийства, а се визира работата на силовото министерство - МВР. В крайна сметка подготвените промени през Закона за бюджета изобщо не минаха и претенциите на работещите в МВР, че привилегиите им са мизерни." - коментира Радев.

Всички плащаме близо 1 млрд. и 200 млн. лева, от които близо 1 млрд. лева са директните плащания за персонал, отбеляза Радев. Той попита какво виждаме насреща.

Масово е разочарованието от системата на МВР, смята Радев. Той припомни анкети, че между 71-72% одобряват ограничаване на привилегиите в системата.

 

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback