Денят ON AIR

Всеки делник от 19:15 часа
още

Доган продължава да дирижира нещата

Когато Местан и Доган говорят едно,разбирайте друго,съветва Корман Исмаилов

08.09.2015 | 21:26 Редактор: Петко Трухчев
Доган продължава да дирижира нещата

ДПС се опитва да се измъкне от изолацията, в която е след падането на кабинета Орешарски. Това коментира в предаването „Денят он ер“ депутатът от Реформаторския блок и председател на ПП „Свобода и достойнство“ Корман Исмаилов.

Във всяка конкретна ситуация има много фалш и лицемерие. Говори се едно, а се прави друго. Какво направи ДПС за антикорупционния закон?!

Още по темата

Лидер в ДПС все още е почетният председател Ахмед Доган, твърди бившият кадър на ДПС Исмаилов. Той коментира, че осветляването на бизнеса на Пеевски няма да го отстрани от власт, тъй като е прекалено силен играч.

По повод на днешната регистрация на Реформаторския блок за участие на местните избори като единна партия Исмаилов призна за пререкания между петте партии.

Това е повече вътрешна конкуренция. На места прехвърчат искри. Очаквам региони, в които ще имаме много добри резултати. В други ще има просто разпиляване на енергия.

В крайна сметка въпреки противоборството на партиите по места, реформаторският блок ще излезе като по-единна и организирана структура, заяви Исмаилов. Той изрази  увереност, че правителството ще изкара пълен мандат. Условието е обаче да не се спират започнатите реформи. Исмаилов не вярва и, че ГЕРБ ще заменят подкрепата на Реформаторите с такава от ДПС.

Още по темата

Във връзка с общоевропейския бежански проблем депутатът е на мнение, че какъвто и брой бежанци да се разпределят за България, те ще са в тежест.

Нашият капацитет да включим тук още бежанци е много нисък.

Още по темата

Исмаилов не вижда и логика руски самолети за Сирия да преминават през въздушното ни пространство. Той заподозря в искането на Москва и последвалият отказ от София, опит за разузнаване от Кремъл в НАТО-вска държава. Такива опити е имало и над Турция, която също е реагирала остро. Исмаилов прогнозира, че съвсем скоро Анкара ще поиска помощ от НАТО в борбата й с кюрдите.

 


коментирай >
Още от Денят ON AIR
ТV Програма
Сега
Следва
гледай на живо Video пълна програма