fallback

Боян Чуков с коментар кой щеше да спечели пари от успешен атентат срещу Доналд Тръмп

Мишел Обама застане ли на президентското място, президент ще бъде Барак Обама, смята международният анализатор

23.07.2024 | 21:00 Автор: Беатрис Младжова

Все по-интересна става надпреварата за президентските избори в САЩ.

"Беше очевидно, че ще се стигне до такъв финал, защото месец и половина големите медии, които защитаваха демократическата партия в САЩ започнаха да го представят в едни такива ситуации, в които пада по стълбите на самолет, говори несвързани работи. Тоест се подготвяше общественото мнение, че той ще се оттегли. Сега в американските медии е пълна бъркотия какво става с Джо Байдън", заяви международният анализатор Боян Чуков в "Денят ON AIR".

По негови думи като се вземат предвид предизборните технологии в САЩ и начинът, по който е бил фалшифициран изборът на Байдън, всичко може да се очаква.

"В много ключови щати разликата между Доналд Тръмп и Камала Харис стига до 11%. Самата държава е разделена на 2 - едните поддържат демократите, но другите поддържат Доналд Тръмп. Сега последната версия, която излезе, е, че един ден преди покушението срещу Тръмп фирма на Ротшилд е изкарала акции на една от фирмите на Тръмп и експертите твърдят, че ако той е бил застрелян, хората, които са успели да ги продадат, са щели да спечелят страшно много пари. Вижда се, че някой е знаел, че ще има такъв атентат. Сега се оказва, че е имало още двама стрелци. Най-вероятно ние няма да научим истината", допълни Чуков пред Bulgaria ON AIR.

Според него се лансират версии, че Мишел Обама може да се окаже на президентския стол. 

"Мишел Обама застане ли на президентското място, президент ще бъде Барак Обама. Твърдят, че има и дълъг списък от други представители. Фигурира и сенаторът от Калифорния. Знаем, че той е много известен, има отлични връзки с китайците. Това е щатът, който има невероятна търговия с Китай и се счита, че него го пазят. Зад вицепрезидента на Тръмп Джей Ди Ванс стои един от най-големите олигарси на Съединените щати", коментира Чуков.

И при Тръмп има промяна на неговата позиция, категоричен е анализаторът.

"Тръмп казва, че той ще въоръжи Украйна по такъв начин, че тя да има позиция, така че руснаците да се принудят да подпишат мирни споразумения и да отидат на преговори. В момента позицията на Украйна е неприемлива за Русия", посочи Боян Чуков

Гледайте целия разговор във видеото.

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback