fallback

Общински съветник: Искат специалист по хранителни добавки да управлява метрото

Времето на гангстерските модели в нашата страна отшумя, заяви Грети Стефанова от ПП-ДБ-СС

19.07.2024 | 20:38 Автор: Елеонора Танева

"Ако има над 170 млн. отпуснати за техника за справяне с пожарите от ЕС и те не са усвоени, а видяхме на един паркинг подредени нови БМВ-та, какво да си мислим, освен че някой не си е свършил работата", коментира общинският съветник от ПП-ДБ-СС, Грети Стефанова в студиото на "Денят ON AIR".

Според нея управляващите имат "перде пред очите", щом казват, че не виждат проблем в реакцията при пожарите.

Кой да управлява общински дружества с 3 млрд. капитал

В ефира на Bulgaria ON AIR тя коментира и смяната в управлението на 6 общински дружества. 

"Времето на гангстерските модели в нашата страна отшумя, най-засегнати в момента са ДПС, но по същия начин и ГЕРБ, вече седми опит да направиш правителство. От ПП-ДБ-СС внесохме доклад за смяна и тези конкурси да се случат възможно най-скоро, за да застанат начело на дружествата хора, които ще изпълняват програма, а не са послушковци", каза Грети Стефанова.

По думите ѝ в политическа централа са се носили биографиите на хората, които да бъдат назначени в дружества, които контролират 3 млрд. - "едно софийско КТБ".

Какво разбира специалист по хранителни добавки от метро?

"Инж. Братоев, който изгради софийското метро, беше предложен за смяна със специалист по хранителни добавки - много хубаво звучи и си убеден, че метрото ще цъфти още повече", заяви общинският съветник.

Стефанова е категорична, че трябва в най-скоро време да бъдат проведени конкурси, на които да бъдат представени програми.

Гледайте целия разговор във видеото.

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback