fallback

Голямата Петя Буюклиева празнува юбилей 2 по 20: Моята партия е музиката

Концертът "С мен бъди" ще се проведе на 23 юни в зала 1 на НДК и включва златните ѝ хитове

17.06.2022 | 21:21 Автор: Здравко Черкезов

В размирното политическо ежедневие, жената на всички времена – Петя Буюклиева, празнува юбилей с концерт.

"Вече съм пораснало момиче, което смени много президенти, парламенти и правителства... И музиката e над всичко", сподели Буюклиева в студиото на "Денят ON AIR".

Според нея ако музикантите се държаха така, както депутатите се държат в парламента – "няма кой да дойде на концертите ни". "Да внимават, защото имиджът им много бързо пада. Хората не трябва да слугуват на тях, а те на хората. Не е красиво това, което се случва", категорична бе Буюклиева.

Никога не я е вълнувало политиката. "Получавала съм покани, но моята партия е музиката и вече 40 години се отдавам на сцена. За мене това е най-важното - да бъдеш там, където можеш да дадеш най-доброто", каза тя.

"Омръзна ни да ходим на избори... Децата ни са в чужбина и няма да се върнат! Загубихме децата си и за какво ни е тази страна, неорганизирана. Толкова ли не можем да дадем всичко от себе си и да съберем правилните хора", пита със съжаление певицата в ефира на Bulgaria ON AIR.

По повод творческия си юбилей от 2 по 20 години Буюклиева ще изнесе концерт на 23 юни в зала 1 на НДК. Концертът "С мен бъди" включва златните хитове, песни, печелили "Гран При", както и звездното участие на Мария Илиева. 

"Елате, за да ви раздам цялата си положителна енергия, да ви обсипя с музикалните си прегръдки и ще преживеем заедно много хубави мигове, споделени. Каня ви! Да украсите залата", завърши голямата Петя Буюклиева.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback