Лято 2014: Хотел „Меджик Дриймс“

Близо до морето и уюта на дома

18.08.2014 | 07:00 Редактор: Мариета Иванова
Лято 2014: Хотел „Меджик Дриймс“

Близостта на морето и уюта на дома намират удивително добро съчетание в хотел „Меджик Дриймс“ .

Комплексът се намира на  един полъх разстояние от крайбрежната ивица на „Свети влас“ и на няколко километра от вечно будния парти център „Слънчев бряг“.

От трите сгради на  "Меджик Дриймс" се открива невероятна гледка към морската шир, а залива на „Слънчев бряг и Несебър.

Затова и хотел „Меджик Дриймс“ попада в нашите предложения за вашето лято 2014. Комплексът предлага три типа апартаменти: студия, апартаменти с една спалня и апартаменти с две спални, подходящи за двойки, семейства с деца и групи приятели.

Хотел „Меджик Дриймс“ ще ви осигури условия за спокоен сън и много забавления.

На разположение на гостите от  комплекса са два огромни басейна с детска част и зелени площи между тях. Наред с това  в хотел „Меджик Дриймс“  разполага с воден бар и лоби бар, ресторант с външна тераса, СПА и фитнес център.
Сред другите удобства са още 24-часова охрана и поддръжка.

Забележителности в близост до комплекса: средновековните църкви на Несебър, сред които великолепната Христос Пантократор. Храмът е разположен на по-малко от 14 километра от „Меджик Дриймс“.

Летище Бургас е на 36 километра.

 

Хотел "Меджик Дриймс" е разположен на 250м от плажа, в тихата част между Слънчев бряг и Свети Влас, само на 15 минути пеш от центъра на Свети Влас.

Рецепция тел: +359 895 509 962

За компанията

Дриймвил ООД е една от големите инвестиционни компании, занимаваща се от 2004 с изграждане на курортни селища и хотелиерство.

Участвайте в Анкетата на ФБ страницата на България он ер.