Eau Thermale Avène - най-чистият дар от природата

01.12.2014 | 13:16
Eau Thermale Avène - най-чистият дар от природата

Френската марка Eau Thermale Avène се ражда през 1990г.

Дерматологични лаборатории Avène формулират продуктови състави и развиват иновативни техники, за да гарантират успокояване и нежност за най-чувствителната и нетолерантна кожа.
Това е красива и истинска връзка на доверие, установена в целия свят между Avène и потребителите.

Дермокозметичните познания на високо експертно ниво се използват в създаване на гама от продукти, увърдени със стриктни тестове за ефикасност, толерантност и хипоалергенност, тествани под дерматологичен и педиатричен контрол.

Сърцето на всички продукти е Термалната вода Avène.

Открита още през 18 век в Южна Франция, Термалната вода Avène е световно призната в областта на дерматологията, благодарение на своето успокояващо, антииритативно и антиоксидантно действие.

Производствените мощности за опаковане на Термална вода Avène са директно свързани с извора. По този начин се избягва транспортирането й, което осигурява запазване на оригиналните характеристики и свойства на термалната вода.

Специалистите от дерматологични лаборатории Avène постигнаха истинска революция, като разработиха иновативна концепция - стерилна козметика, единственият подход, позволяващ да се вложат само най-основните съставки, без никакви консерванти и съставки с действие на консервант. Продуктът е стерилен още от своето създаване и остава такъв през целия период на употреба, благодарение на патентованата система за затваряне D.E.F.I., без влагането на консерванти и съставки с действие на консервант.

Този нов подход осигурява максимална сигурност на всеки тип чувствителна кожа, най-вече на свръхчувствителната и алергична, както и за всички, изискващи безопасност в грижата за своята кожа.

Френската марка Eau Thermale Avène се разпространява в аптечната мрежа в страната и е предпочитана препоръка от дерматолози при различни състояния.

Насочени към чувствителната и свръхчувствителна кожа, за всички възрасти, дермокозметичните продукти Avène, винаги иновативни, предлагат качество, ефикасност и безопасност на най-високо ниво.

Eau Thermale Avène, вече над 15 години на българския пазар, е дермокозметика, лидер в аптеките в Европа за трета поредна година.

Повече информация за Eau Thermale Avène: http://avene.bg/

 

Участвайте в анкетата на фейсбук страницата на Bulgaria On Air и може да спечелите един от тези подаръчни комплекти Anti-Age - в наградите на седмицата 8-14 декември 2014 ще бъдат изтеглени три имена на участници.