fallback

Хороскоп за ноември: Време за трансформации и възможности за всички зодии

Ретроградните влияния ще изискват внимание към детайлите

28.10.2024 | 15:01 Автор: Деси Николова

След няколко предизвикателни месеца с цикли на затъмнение, месечният хороскоп за ноември 2024 г. вещае облекчение за всички зодиакални знаци, но все пак няма да сме напълно извън "космическите предизвикателства".

Овен

Новолунието в Скорпион ще отвори нови врати в сферата на финансите и трансформациите. На 19 ноември ще се засилят социалните ви връзки. Венера ще ви вдъхнови за пътувания и ново образование, а Марс в Лъв ще насърчи забавленията и времето с близките.

Телец

Новолунието в сферата на партньорствата ще донесе нови начала, докато пълнолунието ще освети вашите цели. Ще се събудят амбициите ви, а Венера ще предложи финансова подкрепа и хармония в личния живот. Ретроградният Меркурий може да доведе до неразбирателства.

Близнаци

Новолунието в дома на работата ще предостави възможност за професионални промени, а пълнолунието в сферата на усамотението ви подсказва за нужда от време за размисъл. Венера и Марс ще подкрепят любовния ви живот и пътуванията, но ще е необходимо да обърнете внимание на комуникацията.

Рак

Новолунието в дома на любовта ще създаде нови романтични възможности, а пълнолунието в дома на приятелите ще ви призове да се свържете с общността. Венера ще внесе хармония в работата, но ретроградният Меркурий може да създаде объркване в здравословните и професионалните задължения.

Лъв

Новолунието ще насочи вниманието ви към семейството, а пълнолунието ще акцентира на кариерата. Новите промени в партньорствата ще подкрепят професионалните ви ангажименти. Ретроградният Меркурий може да внесе промени в любовния ви живот.

Дева

Новолунието в дома на комуникацията ще ви предложи свежи идеи, докато пълнолунието може да ви подтикне към пътуване. Венера ще добави романтика, а ретроградният Меркурий ще изисква внимание към семейството и домашните задължения.

Везни

Новолунието в дома на финансите ще постави акцент върху доходите, а Плутон ще премине в дома на любовта. Венера ще създаде уют в дома, а ретроградният Меркурий ще подчертае нуждата ви от яснота в комуникацията с приятелите.

Скорпион

Новолунието и пълнолунието ще акцентират на отношенията, а промените в семейната обстановка ще бъдат значителни. Венера ще ви вдъхнови за подобрения в дома, а ретроградният Меркурий ще ви насочи да бъдете внимателни с финансите.

Стрелец

Новолунието в дома на усамотението ще ви подтикне към нови прозрения за работата и здравето. Венера и Марс ще подкрепят финансите и пътуванията, но ретроградният Меркурий може да доведе до объркване в личния живот.

Козирог

Новолунието в дома на приятелите ще акцентира на развлеченията. Промените в приходите ви ще се усетят, а Венера и Марс ще стимулират финансите. Ретроградният Меркурий ще събуди минали спомени и ще подканя към размисъл.

Водолей

Новолунието в дома на кариерата ще бъде последвано от пълнолуние в дома на семейството. Промените в личния ви живот ще бъдат значителни, а Венера ще направи дома по-уютен. Ретроградният Меркурий ще ви подтикне към внимателно обмисляне на плановете.

Риби

Новолунието в дома на пътуванията и образованието, последвано от пълнолуние в дома на комуникацията, ще донесе нови възможности. Промените в социалните ви връзки ще се усетят, а Венера и Марс ще подкрепят приятелствата и професионалните цели.

През ноември ще имате възможности за позитивни промени, но ретроградните влияния ще изискват внимание към детайлите.

Снимка: Freepik

fallback
Още от Хороскоп
fallback