fallback

Как прощава всяка зодия

На някои им отнема повече време

27.10.2024 | 21:56 Автор: Беатрис Младжова

Прошката е толкова лично нещо и се различава за всеки по различни начини според чертите на характера и емоционалните нужди, пише Times of India.

Овен

Овенът е склонен да бъде много откровен. Забравя лесно, но е склонен да помни лошото, когато смята, че е онеправдан. След като обработи всичко, е добре и обикновено ще продължи напред, защото не се спира много на миналото, а гледа към бъдещето.

Телец

Телецът обича сигурността и затова прощава само след добър размисъл. Преди да се откажат, Телците анализират ситуацията повече, отколкото правят каквото и да било. Веднъж простили, те са склонни да забравят напълно, но със скрити чувства, когато доверието е подкопано.

Близнаци

Близнаците подхождат с любопитство към прошката. Те обсъждат проблема открито, за да разберат и следователно да изчистят проблема. Това, че са отворени за разговори, им помага да се справят с конфликти, но понякога, ако не е така, те биха могли да се сблъскат с проблеми, ако техният партньор не съжалява.

Рак

Раците са силно емоционални и чувствителни. Те също се нуждаят от време, за да се излекуват, за да могат да простят от дъното на сърцето си, обикновено се нуждаят от доста дълбок процес, за да се справят с емоциите си.

Лъв

Лъвовете са горди и не могат да простят бързо, ако егото им е наранено. Въпреки това лоялността се цени и хората, които са обичани, обикновено получават прошка. След като раната е излекувана, те започват да възстановяват връзката.

Дева

Девите са практични и могат да анализират ситуацията, преди да простят. Те обичат да имат практични решения и да претеглят плюсовете и минусите на всяка връзка. Те ще простят и ще се опитат да се излекуват, когато видят, че някой наистина се опитва да се промени.

Везни

Везните обичат мира и са склонни да избягват конфликтите. За да простят Везните трябва определено да постигнат баланс и мир. Те могат да жертват недоволството си, за да постигнат хармония.

Скорпион

Скорпионите са интензивни и може да отнеме известно време, за да простят. Когато се почувстват предадени, за тях става трудно да простят, тъй като се нуждаят от много усилия за да бъде искрена прошката.

Стрелец

Стрелците са оптимисти и обикновено вярват в движението напред. Те са склонни да прощават бързо, виждайки много конфликти като шанс за растеж. Те ценят честните хора и ще простят на тези, които са откровени с грешките си.

Козирог

Козирозите прощават с колебание. Те са практични и ще преценят дали връзката си заслужава да бъде спасена. Ако видят угризения и ангажимент за промяна, те прощават, но вероятно никога няма да забравят инцидента като урок.

Водолей

Водолеите са рационални и обикновено гледат на прошката от далечна перспектива. Те могат да простят в името на личната свобода, което ще им позволи да продължат напред. Те ценят своята независимост.

Риби

Рибите са емоционални и съпричастни; те могат да простят лесно, ако видят, че другият човек съжалява. Хората Риби обичат емоционалните привързаности и нямат нищо против да прикриват грешките за любов и разбиране, въпреки че не могат да ги забравят след това и ще им отнеме време, за да могат да се доверят отново.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Хороскоп
fallback