fallback

Седмичен хороскоп за периода 28 октомври - 3 ноември

Постарайте се да въдворите ред навсякъде около себе си

27.10.2024 | 14:49 Автор: Деси Николова

Овен

Едно от условията за траен успех е създаването на добра организация. Постарайте се да въдворите ред навсякъде около себе си. Не реагирайте на провокации. Анализирайте обстоятелствата и се опитвайте да се възползвате от тях максимално. Сътрудничеството с колеги от други градове и държави ще е съпроводено със затруднения.

Близнаци

Единствената полезна инвестиция би била в недвижимо имущество. Не е изключено да получите допълнителни парични постъпления. Не бързайте да ги харчите, особено пък за скъпи предмети, които не са от първа необходимост. Правилната тактика е да заделите резерви. Не се лишавайте от развлечения. Благодарение на тях ще поддържате тонуса и вдъхновението си на ниво.

Лъв

Професионалният напредък зависи от личната ви инициатива. Текущите задачи ще изискват последователност и старание, каквито не ви липсват. Много е вероятно да получите и допълнителни финансови постъпления. Ще са по-скоро символични, но не и излишни. Без сериозни усилия ще се справите с дейности, изискващи одобрението на държавната администрация. Обстановката ще е динамична, но предвидима, така че ще успеете да реагирате своевременно и правилно.

Везни

Още в началото на седмицата ще успеете да възстановите добрите отношения с партньори и колеги, с които се е появил някакъв конфликт в предишните месеци. Ще станат ясни причините за недоразуменията, както и че те всъщност, са незначителни. Всяка една от страните ще е готова да признае собствените си слабости, което доста ще улесни процеса на помиряване. Приоритетни ще се окажат въпросите, свързани с подобряване на организацията, комуникацията и логистиката. За целта е вероятно да предприемете някои промени.

Стрелец

Контактите с роднините ще са интензивни. Част от професионалните задачи ще изискват пътуване на по-близко или по-далечно разстояние. То не само, че няма да ви затрудни, а и ще създаде известно разнообразие в монотонното ви ежедневие. След като Меркурий навлезе във вашия знак ще сте доста по-общителни, по-убедителни и по-сладкодумни. Обсъждайте идеите си с партньори, от които очаквате съдействие, но не ги разкривайте цялостно. Във ваш интерес е да разполагате с резервен вариант.

Козирог

Затрудненията ще са свързани предимно със задграничните контакти и организацията на дълги пътувания. Заниманията с обичайните задачи няма да преминават съвсем гладко, но и от неуспехите ще има полза. Ще се убедите, че смисълът на някои спънки е да ви предпазят от по-сериозни неприятности. Поредица дребни събития ще променят отношението ви към хора от обичайното ви обкръжение, колеги, съседи или обикновени познати. Ще осъзнаете, че е задължително да сте по-предпазливи и да не прекалявате с доверието си към тях.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Freepik

fallback
Още от Хороскоп
fallback