Последните дни на октомври носят напрежение в любовта за някои зодии

Овните могат да постигнат много, трудности при Девите

26.10.2024 | 17:04 Редактор:
Напрежение заради Венера в квадратура със Сатурн.
Напрежение заради Венера в квадратура със Сатурн.

Напрежение на любовния фронт през последните дни на октомври. Голяма част от него ще се дължи на Венера в квадратура със Сатурн. Бихме могли да подходим зряло към любовните връзки. Също така, ще имаме желанието да премахнем излишното от любовния си живот, ако губим време с някого, с когото няма да постигнем целите си на дългосрочната ни връзка.

Ето какво ви очаква в любовта в периода 28 октомври – 3 ноември:

Овен 

Благодарение на новолунието, което очакваме тази седмица и което ще окаже влияние на вашия 8-и дом на интимността, има всички индикации, че ще постигнете много неща по отношение на любовта. Обвързаните представители на зодията имат невероятна възможност да подобрят връзката с партньора си, стига да са готови да разкрият себе си.

Близнаци 

През новата седмица е възможно да не усетите любовта на половинката си. Венера, която сега е във вашия партньорски сектор, ще бъде в квадрат със Сатурн. В резултат на това може да почувствате, че не сте толкова ценени или обожавани. Също толкова възможно е вие да не обръщате достатъчно внимание на любовния си живот, особено ако професионалните задължения са били необичайно непосилни.

Дева 

Скъпи Деви, според любовния хороскоп, новата седмица може да не е особено благоприятна за любовния ви живот. Венера ще бъде в квадрат със Сатурн, който в момента е във вашия партньорски сектор. Сатурн може да наруши любовната хармония, така че ако сте във връзка, може да почувствате, че любимият ви човек сякаш се е отдръпнал емоционално от вас.

Скорпион

Вече е вашият сезон, скъпи Скорпиони! През следващите дни ще получите онова в любовта, което знаете, че заслужавате. Между Венера и Сатурн има квадратура, която оказва влияние на любовния ви живот. Това може да ви накара да почувствате болката от отхвърляне в любовта по някакъв начин, в зависимост от текущата ви ситуация в любовния живот.

Водолей 

Ако любовният ви живот напоследък е монотонен, бъдете готови за промени. Огненият Марс е на път да въведе малко вълнения за вас. Ако сте необвързани, това ще отвори вратата към перспективи за връзка. Ако сте във връзка, вие и вашият партньор може да се изправите пред някои спорове. Но положителното е, че изглаждането на недоразуменията помежду ви ще е изключително страстно.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay