fallback

Нумерологична прогноза и таро карта за 26 октомври

Разкриват се много възможности

26.10.2024 | 09:55 Автор: Елеонора Танева

Седмица чаши е карта на възможностите. Трудно е решението по кой път да поемем, защото не знаем каква е цялата картина и какво ще последва от избора ни.

Съвет за деня – Осмица мечове значи, че се чувстваме в застой, като хванати в капан, но това е илюзия, защото ако отворим очите си ще видим, че пред нас има много възможности да се измъкнем от това състояние и да обновим енергията си.

В работата

В работата вероятно се появяват новости и промени, с които ви е трудно да свикнете. Съветът на картите обаче е да отворите съзнанието и да погледнете от друг ъгъл на тази ситуация.

За влюбените и семейните

Поставени сме пред избор в отношенията, имаме колебания, които са или за това дали връзката да продължи, или за нещо, което е важно за общото бъдеще. Може би нов дом или смяна на работа. Съветът на картите е да се отърсим от негативните мисли и нерешителността, защото повечето ограничения, които си поставяме са само в нашето съзнание. Решенията не са лесни, но са пред очите ви.

Нумерологична прогноза

В любовен план денят ще е прекрасен. Лимоновото жълто е щастливият ви цвят за днешния ден. 

В работен план не са изключени спорове с колеги. Ако имате възможност ги избягвайте. Ситуацията е временна, затова не се впускайте в излишни негативни емоции. Хобитата и любимите ви занимания ще ви помогнат да се чувствате по-добре. За някои от вас може да се открият нови възможности за работа.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: pixabay

fallback
Още от Хороскоп
fallback