fallback

Най-добрите флиртаджии според зодията

Не са срамежливи и няма да се поколебаят да инициират контакт

25.10.2024 | 09:30 Автор: Толя Стоянова

Някои представители на зодиака са изявени любовчии. Постоянно флиртуват, не понасят да стоят дълго без внимание, ласки и милувки. Сладкодумни са и са истински майстори на флирта. "Times Of India" посочва кои са те.

Овен

Те са открити, говорят направо, без заобикалки, смели са и решителни. Това им помага да привлекат вниманието ви и да ви омаят с това колко са самоуверени. Много дръзки зодии, които копнеят за тръпка и вълнение - флиртът им дава това. Харесва им да бъдат преследвани, някой да опитва да ги спечели, но и самите те да печелят. Не са срамежливи, няма да се поколебаят и веднага ще инициират контакт, когато някой им харесва.

Близнаци

Чаровниците на зодиака. Те са весели, общителни, обичат да излизат, да се запознават с нови хора, да водят много разговори, да търсят тръпка и различни предизвикателства. Освен това, те са остроумни, говорят на всякакви теми и са сладкодумни. Всичко това ги прави перфектни флиртаджии. Омайват с ума си, своята интелигентност, спонтанността си, жаждата за вълнение и забавление.

Лъв

Царете на зодиака са, няма как да не са добри и във флирта. Те обожават да получават внимание, копнеят за признания и комплименти и наистина завладяват околните. Как? С това, че са уверени, лидери, амбициозни, смели, не се страхуват от нищо, харизматични са. Не се притесняват да покажат симпатиите си, да действат, когато някой им харесва.

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Хороскоп
fallback