Зодиите, които са царе на драмите и скандалите

Те са импулсивни и казват всичко направо

23.10.2024 | 08:52 Редактор:
Тези зодии често не мислят за последствията.
Тези зодии често не мислят за последствията.

Някои зодии действат импулсивно и често драматизират. Техните представители са изключително емоционални, страстни, имат твърдо мнение и не се страхуват да го изкажат. За всички приятели, колеги, роднини и т.н. е характерно понякога да се скарат. Но с тези зодии стават истински и зловещи скандали, пише Bustle.

Близнаци

Те са управлявани от планетата на комуникацията Меркурий. Това значи, че постоянно в ума им има различни хрумки, идеи, че постоянно им идва да кажат нещо и още нещо, че не могат да спрат да говорят и да дават мнение. Импулсивни са, казват направо, не обмислят нещата, не мислят за последствията. Много често тези им действия създават драми. Близнаците първо говорят и казват всичко, което им е дошло на ум, чак после мислят. 

Лъв

Лъвовете са майстори на драмата. Като царе на зодиака, те искат винаги да са забелязвани, да изпъкват, да са под светлините на прожекторите. Ако приятелите и близките не им обръщат достатъчно внимание в някакви моменти, Лъвовете ще направят и невъзможното, за да променят това. И действията им може да предизвикат скандали, драми, вълнение. Те просто искат да са център на внимание. 

Дева

Сигурно сте изненадани, че са в списъка. Девите са работливи зодии, по-тихи, практични, сериозни. Но не забравяйте, че те също са перфекционисти, забелязват и най-малкия детайл, анализират всичко внимателно и винаги са една крачка напред. Много са организирани и наблюдателни. Всичко това означава, че научават всичко за другите, забелязват дори най-малките грешки и гафове на приятели, познати и близки. И често съдят другите за тези неща. 

Четете повече в teenproblem.net.

Снимка: Pexels