Какво носи сезонът на Скорпиона за зодиите?

Трябва да обърнем повече внимание на личния си растеж

22.10.2024 | 20:10 Редактор:
Време е да градим и култивираме взаимоотношенията си.
Време е да градим и култивираме взаимоотношенията си.

Започна сезонът на Скорпион, който ще продължи до 21 ноември. Докато сме в този  неподвижен, воден и мистичен знак, който се намира в пика на есента, трябва да обърнем повече внимание на личния си растеж, а също и да градим и култивираме по-внимателно взаимоотношенията си. Нашата интуиция през този период е по-изострена, което ни позволява да виждаме нещата по различен начин.

Овен – Отваряне към уязвимостта

Смели и енергични, вие сте надарени със способността да предприемате интуитивни действия, Овен. Може би се съпротивлявате да бъдете уязвими пред другите. Въпреки че вие имате лидерски, пионерски способности, които са забележителни, да се научите да се доверявате и да оставате отворени, особено с тези от вашия  близък кръг, е умение и суперсила, на които си струва да отделите време. През този сезон на Скорпион ще се появят възможности за по-уязвими връзки и може да откриете, че се докосвате до емоционални дълбини, които обикновено не са ви известни.

Телец – Пълно присъствие във взаимоотношенията

Сигурен, стабилен и здрав, вие сте земен знак, управляван от планетата на любовта и красотата, Телец. Тази комбинация ви води до практична и ясна визия за бъдещето, предоставяйки ви качества, които ви правят магнетични за другите. Можете обаче да започнете да бъркате дърветата в гората и да пренебрегнете емоционалните слоеве на живота. По време на сезона на Скорпиона, трябва да се научите да присъствате повече в значимите отношения. Освободете се от това, което вече не ви служи, и развийте смелостта да укрепите връзките, които ще носят смисъл и стойност напред в живота ви.

Близнаци – По-смислено общуване 

Прегърнете интроспекцията през този сезон на Скорпион, Близнаци. Вие имате любознателна природа, която е и причина да имате толкова пълна със социални събития календарна година. Сега е идеалното време да помислите какво означава всичко това и какъв е смисълът на всички тези контакти, които осъществявате. Развийте солидарност във вашите мисловни процеси и емоционално състояние. Това ще улесни взаимоотношенията и ще изясни ценностната ви система, които ви движат напред. Опитайте се да общувате и споделяте с другите на по-дълбоко и смислено ниво.

Рак – Изправяне пред страхове и несигурност

Чувствителни, грижовни и фокусирани върху другите, вие сте склонни да развивате силни семейни връзки, Рак. Когато сте наранени, вие сте склонни да се оттеглите далеч от другите, позволявайки на личната несигурност да расте, вместо да се опитате да я преодолеете съзнателно. През сезона на Скорпиона ще се появят възможности за работа през емоционално предизвикателни слоеве, което ще доведе до по-голяма емоционална устойчивост. Когато поставяте граници и изричате своята истина, ще намерите по-голяма сила във въплъщението на всичко, което сте.

Лъв – Добавяне на дълбочина към всичко, което правите

Смели и лъчезарни, вие процъфтявате в пътища, които позволяват себеизразяване, Лъв. Този стремеж за свързване и споделяне на светлината на прожекторите е израз на вашето топло сърце и тези силни страни нарастват, когато са свързани с повече от това, което може да се види на повърхностно ниво. Този сезон на Скорпион останете любопитни към по-дълбоките емоции и ценности. Други ще се чувстват близки до вас и този процес ще рационализира личното изразяване, така че магнетичната жизненост на душата ви да може да се издигне.

Дева – Прегръщане на процеса

Имате силна работна етика и желание за структура, Дева. Тъй като сте практични и ориентирани към детайлите, вие сами сте най-лошият си критик и самоанализът може да граничи със самотормоз, ако не бъде контролиран. През сезона на Скорпиона бъдете по-благосклонни към себе си и ценете качествата си повече. Красотата се намира в смисъла, а не просто в самата крайна цел. През следващите няколко седмици се занимавайте с хобита и практики, които подхранват и повдигат духа ви, и вижте себе си през призмата на тези, които ви обичат.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pixabay