Любовен хороскоп до 21 октомври: Горещи страсти за Везните, Рибите ще флиртуват

Неочаквана промяна в любовния живот на Козирозите

21.10.2024 | 15:11 Редактор:
Водолеите ще се концентрират в работата, а не в любовта.
Водолеите ще се концентрират в работата, а не в любовта.

Любовните отношения са зависими в последните дни на октомври от Меркурий в Скорпион, който ще направи великолепен тригон със Сатурн.

Везни

Скъпи Везни, развитието в любовния ви живот се случва бързо, но първо ще трябва да излезете от пътя си! Слънцето във вашия знак ще бъде в квадрат с Плутон в началото на седмицата и това може да ви накара да почувствате много повече енергия от обикновено.

Може да усетите, че сте толкова страстни към някого, че желанието ви за този човек надделява върху всяка необходимост първо да сте сигурни, че всичко е перфектно. Нека подобни промени (дори резки) ви изненадат приятно.

Скорпион

Скорпиони, според любовния хороскоп вие сте в завидна позиция, когато става дума за любов и романтични събития. Меркурий е в знака ви и ви дава възможността да вземете дългосрочно решение относно любовния ви живот. След сериозно обсъждане ще продължите напред уверено, каквото и да изберете.

Резултатът ще бъде във ваш най-добър интерес в дългосрочен план. Това може да е за всичко, от поемане на ангажимент към някого до раждане на дете от настоящ партньор, до извършване на голяма промяна в цялостното ви мислене по отношение на любовта. Без значение какво, вие решавате.

Козирог

Венера ще се противопостави на Уран, планетата на внезапната промяна, който е в сектора ви на романтика. Това може да ви донесе неочаквана промяна в динамиката на любовния ви живот. Определено ще има какво да развълнува сърцето на Козирога, без значение дали е в сериозна връзка или търси своята сродна душа. Козирози, от вас зависи как ще преминете през тези промени.

Водолей

Последните дни на октомври ще са изпълнени с вълнение по отношение на любовта. И все пак, ако сте отворени за срещи, възможно е да срещнете някого, който ви се струва доста интригуващ, докато сте заети с преследването на целите си. Този човек може да присъства на бизнес среща или да се окажете дори колеги, да е на по-висока позиция от вашата. Обвързаните Водолеи може да са по-фокусирани върху работата си и не толкова върху любовта.

Риби

Вашият любовен живот е пълен с изненади, Риби! Марс се движи през сектора ви на любовта, Той ще направи удивителна връзка с Уран, планетата на бързото развитие, която е в комуникационни я ви сектор. Обвързаните Риби ще обсъждат важни въпроси засягащи бъдещето на връзката. Самотните ще се радват на флиртове. 

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: pixabay