Седмичен хороскоп до 27 октомври: Добри новини за Овните, Девите си подреждат финансите

Интензивни контакти за Близнаците

21.10.2024 | 08:59 Редактор:
Важните събития очакват Везните.
Важните събития очакват Везните.

Вижте какво ви очаква през периода 21 - 27 октомври в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Събитията ще са динамични и нееднозначни. На моменти ще се налага да проявявате упоритост и решителност, но в други ще е задължително да сте "по-ниски от тревата и по-тихи от водата". Ще се налага да се занимавате едновременно и с нови, и с вече довършени задачи. Няма да ви затруднят, а ще успеете да разширите влиянието си.

Телец

Някои обстоятелства ще са странни и може да събудят вътрешните ви страхове. Ще се наложи да анализирате задълбочено недовършени въпроси, с които по някакви причини ще се занимавате отново. Извадете от живота си ненужното, включително и връзки, които вече са изчерпали съдържанието си.

Близнаци

Социалните контакти ще са интензивни. Нови хора ще навлязат в орбитата ви. Разговорите с част от тях ще ви накарат да се замислите за приоритетите си, леко да поразместите целите в съответствие с променящите се интереси. Следвайте творческото си вдъхновение. Колкото и сложни да изглеждат спонтанните ви идеи, ще се намери кой да ви подкрепи и физически, и духовно.

Дева

Стремежът към усвояване на нови знания и умения ще ви подтикне към смели и полезни решения. Ще подобрите цялостния си статус за един доста дълъг период от време. Ориентирайте усилията си към справяне с текущите задачи и доказване на професионалните си умения. Подредете старателно финансите си. 

Везни

Важните събития ще се случат предимно в сферата на отношенията. Не е изключено да се промени характерът на някои връзки. От лични да преминат към делови или обратно, а може би просто да се сближите с хора, с които до момента сте общували само формално. 

Козирог

Действайте активно, но без да привличате вниманието. Професионалните задачи ще ви погълнат почти изцяло, което пък ще намали грижата за близките. Опитайте се да разпределите времето си оптимално и не ги лишавайте от внимание. Наблюдавайте поведението им.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay