Нумерологична прогноза и таро карта за 21 октомври

Време е да обърнете внимание на тъмната си страна и да я извадите на светло

21.10.2024 | 07:34 Редактор:
Време е да видим собствените си неприятни страни.
Време е да видим собствените си неприятни страни.

Нумерологичната прогноза за 21 октомври показва, че трябва да бъдете над нещата, възможно е да срещате съпротива срещу вашите идеи. Не се отказвайте от тях, но не влизайте и в конфликти. Помислете за стратегия, която да подобри вашите идеи, но не действайте задкулисно.

Има възможност за по-дълбока или по-значима връзка с някого, към когото отдавна изпитвате емоции. Червеното ще ви носи късмет.

Карта на деня - Дяволът

Време е да обърнете внимание на тъмната си страна и да я извадите на светло. Помислете къде са вашите ограничения, какви са вашите пристрастености и се опитайте да ги преодолеете. Дяволът често маркира кармична връзка или ситуация, която няма как да напуснем, докато не изчистим това, което е нужно, за да продължим напред.

За влюбените и семейните: Силата на Дявола е в способността да видим собствените си неприятни страни и да се справим с тях. Картата ни насочва и към материалните страни на битието. Може да е знак, че изпитвате твърде силна страст във връзката и не обръщате внимание на важни неща за партньора си.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: pixabay