fallback

Венера преминава в Стрелец и може да загубим пари

Имаме възможност да се фокусираме върху настоящето ни, а не върху бъдещето

17.10.2024 | 13:08 Автор: Толя Стоянова

На 17 октомври Венера преминава в Стрелец. В този огнен знак тя ще остане до 12 ноември, внасяйки в живота ни блясък и изобилие. Периодът е богат на възможности, вдъхновение по отношение на романтиката, но и на финансите. Венера в Стрелец може да ни подтикне да инвестираме.

Тъй като този транзит може да ни направи твърде оптимистични в тази посока, ще бъде важно да не бързаме, да не харчим излишно и да премисляме рисковете, когато влагаме парите си в нещо. Много е важно да не се поддаваме на хазартни дейности, тъй като рискът да загубим е голям.

Ако някой ни поиска пари назаем, дори и това да е близък приятел, е важно да уговорим всички условия с него. Би било добре да се сключи споразумение или договор, тъй като Венера в Стрелец може да донесе загуба на пари за нас, благодарение на щедростта ни.

С този транзит имаме възможност да се фокусираме върху настоящето ни, а не върху бъдещето. Периодът ни подтиква да се съсредоточим върху това кой иска да бъде с нас. Въпреки това ще търсим загадъчното, повече романтика, сексуални удоволствия както с нови партньори, така и във вече установени връзки.

Четете повече в az-jenata.bg.

Ще гласувате ли на предстоящите избори на 27 октомври?

Категорично "да".
Категорично "не".
Колебая се, още не съм решил/а.
От години не гласувам, не се интересувам от политика.
Общо 1910 гласа

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Хороскоп
fallback