fallback

Седмичен хороскоп до 20 октомври: Финансови проблеми за Рибите

Овните да избягват импулсивни решения

14.10.2024 | 08:36 Автор: Елеонора Танева

Овен

Началото на периода може да е съпроводено с леки тревоги предимно в професионалната сфера. Пълнолунието на 17-и е във вашия знак и е вероятно стари конфликти отново да придобият актуалност.

Избягвайте импулсивните реакции, които ще предизвикат още повече неприятности. През втората половина на седмицата обстановката бавно, но устойчиво ще се нормализира. Ще успеете да се справите с проблеми, засягащи финансовия ви статус.

Телец

Проблемните теми в началото на седмицата ще са свързани с личните отношения. Контролирайте емоциите, за да избегнете пристъпите на агресия. След средата на седмицата творческият потенциал и работоспособността ви осезателно ще се повишат.

Деловите контакти ще са интензивни, ще създадете нови запознанства, ще стабилизирате съществуващите. В края на периода ще получите информация, благодарение на която ще си изясните причините за някои отминали преживявания и ще стигнете до правилни заключения относно тях.

Дева

Първоначално, за да преодолеете затрудненията, ще сте принудени да направите допълнителни разходи. Още в средата на седмицата обстановката ще се стабилизира, отношенията на работното място ще се подобрят, ще успеете да компенсирате евентуалните загуби и да подобрите материалния си статус.

През втората половина на периода е възможно дори да получите допълнителни финансови постъпления. Използвайте ги за погасяване на задълженията си или ако нямате такива, заделете ги за резерв. Отделете време за структуриране на дългосрочните си проекти.

Везни

Напрегнатите моменти в началото на периода ще са свързани с личните, семейни или любовни отношения. Опитайте се да "успокоите топката“, за да не се стигне до разговори с непредвидим и най-вече с необратим край. В дните по време и около Пълнолунието обстановката постепенно ще се успокои. Ще стигнете до съществена информация, която ще ви подскаже какво трябва да промените, за да неутрализирате конфликтните теми.

След като постигнете така необходимото за вас душевно равновесие, ще стабилизирате професионалните си позиции и съответно, финансовото състояние. Проявете здравословна предпазливост спрямо нови познати.

Козирог

Разположението на Плутон в последния градус на вашия знак е от съществено значение. Възможно е да се появят затруднения при уреждането на семейни, финансови въпроси и такива, свързани с недвижими имоти. Обмисляйте бавно, внимателно и подробно решенията си в първите няколко дни от седмицата. След сряда ще стигнете до правилни отговори на неясните ситуации.

Първите промени ще са свързани с подобряване на личните отношения, а след тях ще осъществите и професионален напредък. Не се престаравайте излишно и не инвестирайте време за дейности, които не влизат в преките ви задължения.

Риби

Още в първите дни на седмицата може да се появят финансови затруднения. Намалете разходите, анализирайте наличностите си. Не се надявайте на допълнителни постъпления. Дори да ги получите, ще е със сериозно закъснение.

Обсъждайте всички материални въпроси с близките си. Съвместните решения са за предпочитане пред индивидуалните инициативи. В края на седмицата е възможно да получите интересни предложения за дългосрочни инвестиции. Постарайте се да си представите разпределението им във времето, преди да дадете окончателен отговор. Не рискувайте, ако не разполагате с необходимото обезпечение.

Четете повече в az-jenata.bg

Ще гласувате ли на предстоящите избори на 27 октомври?

Категорично "да".
Категорично "не".
Колебая се, още не съм решил/а.
От години не гласувам, не се интересувам от политика.
Общо 244 гласа

Снимка: pixabay

fallback
Още от Хороскоп
fallback