Зодии, които преживяват раздялата с половинката тежко

Може да им отнеме месеци или години да се възстановят

13.10.2024 | 21:06 Редактор:
За някои зодии раздялата е истинска трагедия.
За някои зодии раздялата е истинска трагедия.

Някои зодии приемат раздялата със своя любим човек по-тежко от други. Може да им отнеме месеци или дори години, за да го преживеят.

Телец

Въпреки факта, че Телецът е сериозен и практичен знак, той може да бъде нежен, романтичен и внимателен. Телецът обикновено се вглежда дълго в своя избраник, преди да започне сериозно да го ухажва. Често той пренебрегва предупрежденията за несъвместимост с бъдещ партньор. Неговото възмущение расте бавно, но в резултат на това със сигурност ще настъпи емоционален взрив. Преживява раздялата дълго и тежко, без да се оплаква и тъгува. Неговата устойчивост на стрес и толерантност към болка са невероятни.

Рак

Ракът е емоционална натура, която е склонна към меланхолия. Често той е силно завладян от романтични чувства. В същото време Ракът не е склонен да говори за емоционалните си преживявания и да обсъжда житейските си трудности с другите. Постоянното му безпокойство и богатото му въображение лесно превръщат дребната грешка на партньора му в истинска трагедия. Защото Ракът се страхува от неуспешен съюз и не без причина. Една разрушителна връзка ще се превърне в истинска драма за него, от която той няма да се възстанови скоро.

Лъв

Лъвът е силна личност, която знае как да направи трайно впечатление на противоположния пол. Но въпреки всичките си добродетели, гордият Лъв е много уязвим в отношенията. Самотата за него е най-тъжната гледка. Тежко преживява любовните неуспехи, а в разгара на страстите става напълно необуздан. Неговите прекомерни изисквания в отношенията могат да доведат до силни скандали. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pexels