Хороскоп за 13 октомври: Близнаците да се пазят от зложелатели, почивка за Везните

Скорпионите могат да изгладят конфликтите си

13.10.2024 | 07:42 Редактор:
Везните имат нужда от разнообразие.
Везните имат нужда от разнообразие.

Вижте какво ви очаква според вашата зодия в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не смесвайте съчувствието към околните със самосъжаление. Ще ви демотивира и ще навреди на работата ви, независимо от сложността ѝ.

Телец

Избягвайте разговорите, насочени към изясняване на отношения. Ако твърдо сте решени да провеждате такива, то направете го изтънчено и с идеята да не се стигне до елементарна битова разправия.

Близнаци

Отзовете се на молба за помощ само, ако не е свързана с допълнителни разходи. В случай, че призивът идва от непознат, преценете критично дали не се опитват да ви манипулират.

Лъв

Стремителни сте, но независимо от всичко, реагирайте по начин, който не би засегнал интересите на близките ви. Оскърбите ли някого, ще се наложи да се извинявате, а това е действие, болезнено за "царската" ви особа.

Везни

Имате нужда от разнообразие, но и от уединение. Малко е нужно, за да си го осигурите. Просто направете кратка разходка сред природата или близка среща с изкуството. Ще се почувствате като преродени.

Скорпион

След навлизането на Меркурий във вашия знак ще сте доста по-сладкодумни. Подходящ момент за изглаждане на съществуващ конфликт с човек, на когото държите.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay