fallback

Максим Бехар бяга от комфортната си зона с нов музикален хит

"Runaway" призовава младите да излязат от зоната си на комфорт, каза PR експертът

07.09.2024 | 11:00 Автор: Вяра Димова

Дългоочакваният видеоклип към хитовата песен "Runaway" на PR експерта Максим Бехар вече е факт. Този музикален проект, носещ мотивиращи и силни послания за личностно израстване, събира стотици гледания само часове след премиерата си.  

"Бягам от зоната си на комфорт. Искам да призова младите хора да мръднат малко, за да могат да успеят. Получи се добре. Пуснахме за първи път песента в Ню Йорк и сега "Runaway" е на първо място в класацията на радио", каза Бехар в съботното издание на "България сутрин".

За музиката и отправянето на послания

"Надявам се песента да бъде приета добре и в България. След като младите хора я слушат, искам да им кажа да избягат от комфорта. Трябва да се променяте, за да успявате. Не се притеснявайте, че има фалшиви новини, тях ще ги има винаги, но ние трябва да имаме способността да избираме възможно най-точната новина след проверка - сложно за рап музика. Написах тестове за още три песни, за две от тях имаме музиката. Целият ми живот е преминал в отправяне на послания. Сега видях, че и чрез музиката могат да се отправят послания", коментира той в Bulgaria ON AIR.

Бехар отбеляза, че иска да популяризира страната ни в Америка чрез музика.

Гледайте целия разговор във видеото.

fallback
Още от България сутрин в събота и неделя
fallback