България сутрин в събота и неделя

Всеки уикенд от 09:30 до 10:30 часа
още

Иновации, изкуствен интелект и билки очакват зрителите на "България сутрин" през уикенда

Летни хитове и екзотични колекции от Япония ще завладеят ефира на Bulgaria ON AIR точно 9:30 часа

26.07.2024 | 12:20 Редактор: Елеонора Танева
 Виктор Дремсизов ни среща със стюарда Кристиан Асенов

Иновации, изкуствен интелект, билки и много други изненади очакват зрителите през почивните дни в „България сутрин в събота“ и „България сутрин в неделя“. В рубриките „Вдъхновителите“ и „Професионалистите“ Мария и Вито ще запознаят зрителите на Bulgaria ON AIR с нови медицински практики и предизвикателствата във въздуха. Направете си кафе, настанете се удобно и се насладете на приятната компания на "България сутрин" точно в 9:30 часа.

Тази събота в рубриката "Вдъхновителите" Мария Константинова ще срещне зрителите с професор Иво Петров. Той открехва вратата за това колко са важни иновациите в медицината и ще представи някои от ползите от изкуствения интелект. На 27 юли в студиото водещите ще покажат как да предпазим кожата си от силните лъчи на слънцето и ще отведат зрителите на пътешествие до Гърция.

В неделя в "Професионалистите" Виктор Дремсизов отново ще прекрачи прага на самолет на националния превозвач България Еър. Този път с малко по-различна униформа той ще влезе в ролята на стюард, за да запознае зрителите с тънкостите на професията, а негов ментор ще бъде Кристиан Асенов.

Уикенд изданията на „България сутрин“ съвсем няма да приключат с това, като екипът на сутрешния блок е планирал още интересни теми и гости в своето студио. Силата на билките, колекция от ножове и нещо специално от Япония ви очакват пред малкия екран – тази събота и неделя точно в 9:30 часа в "България сутрин“.