fallback

Йордана Димитрова: Съвременната жена е амбициозна, не ѝ стига да е само домакиня

"Важно е и дали нашият външен вид отговаря на това как ние се представяме", каза бизнесдаматата

20.07.2024 | 10:15 Автор: Искра Ангелова

Все повече хората около мен припознаваха това вдъхновение, което човек може да им даде по темата със семейните ценности, елегантността, отношенията между хората и получаваха непрекъснато обратна връзка. Лично аз много обичам женските общества, женските клубове и кръгове. Това е една типична характеристика на нас дамите да се зареждаме една друга, докато при мъжете е точно обратното. Това каза бизнесдамата и основател на Академия "Великолепната жена" Йордана Димитрова в съботното издание на "България сутрин".

По думите ѝ при мъжете преобладава егото.

Амбициите на дамите

"Основната мисия на клуба, който създадох, е да се вдъхновим една друга. Дамите имат нужда да се събират, да се срещат. Всяка е с различен опит. Винаги си личи кога един човек присъства тук и сега, или не. Това да присъстваме качествено не само засилва нашата харизма, но и оставя добро впечатление у човека срещу нас. Важно е и дали нашият външен вид отговаря на това как ние се представяме", допълни Димитрова за Bulgaria ON AIR.

Тя не спира развитието си, като разкри, че продължава да посещава много курсове.

"Съвременната жена е много амбициозна, динамична и активна, на нея не ѝ е достатъчно да е само домакиня и майка. Тя иска да има интересен и ярък живот. И когато тя намери баланса, който е нейният, тогава тя изпитва тази удовлетвореност. Съвременните дами искат да успеят на всяка цена, дори по-добре от мъжете. Така те забравят за вътрешната си женственост и елегантност", коментира бизнесдамата.

Гледайте целия разговор във видеото.

fallback
Още от България сутрин в събота и неделя
fallback