fallback

Александра Панайотова за парчето "Ти" и това да пееш на френски език

Животът ми наистина се преобърна в последната година, сподели певицата

20.07.2024 | 11:36 Автор: Беатрис Младжова

Младата и талантлива певица Александра Панайотова представи новата си песен "Ти", с която завладява музикалните класации. 

"Музиката ме срещна с яхтинга. Така се случиха нещата, че на едно мое участие се запознах с представителя и вносителите на най-големия бранд френски катамарани. Аз пея на френски, френски брандове - беше логично, че ще започнем да работим заедно. Станах кръстница на лодка, казва се Аурелия. Впоследствие изкарах капитанско, вече съм капитан", разказа Александра в съботното издание на "България сутрин".

Тя пее на както на български, така и на френски, а таланта ѝ откриват нейната майка и баба още в ранно детство.

"Първоначално се чудех дали да пея само на български, но после реших, че трябва да си държа на моето. Това ми е запазена марка, това ме отличава - френският. Аз съм била на почти 2 години. На погребението на принцеса Даяна сме били във Франция при баба ми. Гледали сме въпросното погребение, имало е оперна певица и аз съм запяла с нея. Майка ми и баба ми се заслушали и разбрали, че мога да пея", сподели изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

Панайотова трупа житейски уроци, които я карат да не се отказва и да преследва целите си.

"Не съм сигурна каква линия ще следвам, но със сигурност ще има френски. Може би зависи от песента. Вече съм започнала да работя върху нова песен. Няма да пускам вълната. Научих доста уроци през последните две години. Единият е, че когато си на гребена, трябва да дадеш всичко от себе си и каквото и да се случва да не се отказваш. Животът ми наистина се преобърна в последната година. Имах доста тежка година и може би си промених мирогледа", допълни тя. 

Певицата отива в планината, когато има нужда да си почине от всичко психически и да остане сама със себе си.

"Обожавам планината, във всяка свободна секунда година отивам. Даже в последните няколко месеца нямах много време за това, което е хубаво. Означава, че съм ангажирана, че се случват неща. Последните няколко дни всеки ден съм ходила. Вдъхновението идва когато се чувстваш добре, а на мен планината ми дава спокойствието, от което имам нужда да се чувствам добре", каза още Александра.

Гледайте целия разговор във видеото.

fallback
Още от България сутрин в събота и неделя
fallback