България сутрин в събота и неделя

Всеки уикенд от 09:30 до 10:30 часа
още

Всяка събота и неделя сутрин ще ви показваме добрите примери и вдъхновителите

Виктор Дремсизов и Мария Константинова ни срещат с интересни и зареждащи личности

14.06.2024 | 14:18 Редактор: Елеонора Танева

От 15 юни зрителите на "България сутрин" ще могат да гледат сутрешния блок и през уикенда. Водещите, Мария Константинова и Виктор Дремсизов, вече са в трескава подготовка около пилотния епизод.

"Един час, в който се надяваме, че родителите ще бъдат заедно с децата си и точно за това този един час ще бъде различен. Няма да е като този през седмицата, в него ще насочим вниманието към младите, ще се опитаме да ги вдъхновим и да покажем, че има и добри истории за разказване", сподели Дремсизов.

"Ще показваме добрите примери. Хората, които ни вдъхновяват, които ни мотивират, хората, които ни дават стимул да се развиваме, които имат завладяващи истории и които ни показват, че няма невъзможни неща, така че и ние ще покажем в този един час в ефира, че добрите примери трябва да бъдат поставени на пиедестал", допълни Константинова.

Двамата ще имат и нови рубрики, в които ще показват именно добрите примери във "Вдъхновителите", където първи гост ще бъде обичаната актриса Елена Петрова.

"Ще си поговорим за вярата - един разговор, в който съм сигурна, че зрителите ще бъдат приковани пред екраните и в който много сълзи ще се пролеят", загатна Мария.

В неделя е специалната рубрика "Професионалистите", в която Виктор ще показва различни професии, а в пилотното издание на рубриката срещата е с пилота капитан Бойко Ичев. 

Водещите обещават успешни формули за здравословен живот, пътешествия в далечни страни и много технологични чудеса в предаването. Гледайте ги всяка събота и неделя от 9:30 до 10:30 часа. 

Вижте повече за новия уикенд блок в репортажа.