Делян Пеевски: Новото начало в необратим факт и това е окончателно

Страната ни и всички хора заслужават много повече от своите политици, заяви той

27.10.2024 | 21:45 Редактор:
Делян Пеевски с първи коментар след изборния ден.
Делян Пеевски с първи коментар след изборния ден.

"След месеци на много работа, много срещи и предизвикателства, препятствия и изпитания, заедно, като едно голямо семейство ние го направихме - новото начало  е необратим факт! И това е окончателно.

Оттук, насетне има само напред и нагоре! Ново начало за България и за всички онези хора, общини и населени места, които го поискаха или очакват да се случи при тях", заяви лидерът на "ДПС-Ново начало" Делян Пеевски след края на изборния ден и след като стана ясно, че формацията му намира място в 51-вия парламент.

"Искам да поздравя всички партийни структури, всички наши активисти и симпатизанти, всички кандидати за депутати и на първо място всички онези хора, които ни дадоха своето доверие с изборните резултати на ДПС-Ново начало!

Аз съзнавам каква огромна отговорност лично за мен и за новото начало е това доверие и ще я оправдая. А аз държа на думата си. Страната ни и всички хора заслужават много повече от своите политици и Новото начало ще бъде гарантът, че тази отговорност ще бъде неотменимото условие занапред", подчерта Пеевски.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


1
1 rate up comment rate down comment 0
паяци
преди 4 часа
Ура! С мрежите, оплели държавата и съдебната система - НАПРЕД към Евро-атлантизма и комунизма! Сигнализирай за неуместен коментар