ПП-ДБ: Ние имаме готов план, но ГЕРБ носят отговорността

От коалицията благодариха за подкрепата на гражданите

27.10.2024 | 20:35 Редактор:

"Продължаваме промяната - Демократична България" с първо изявление след края на изборния ден.

"В момента излизаме с едно единствено послание - благодарим на всички наши избиратели, на всички, които не си останаха вкъщи, на всички, които не изгубиха надежда, че България може да бъде променена. Идваме тук да кажем едно огромно "благодаря", защото България и нейното бъдеще зависят точно от активните граждани", заяви Кирил Петков.

"Аз също искам страшно много да благодаря на избирателите, особено в Хасково и Пловдив, където водя две листи. Също така искам да благодаря за това, че ни дадоха повече сила от миналия път, за да се преборим за по-високи доходи, по-добро здравеопазване и по-качествено образование. Това ще бъде голям приоритет заедно с антикорупционните закони, които, както знаете, са предпоставка за започване на каквито и да е разговори", заяви Асен Василев.

"Утре ще говорим за утре. Вижда се, че макар и не толкова осезаемо, избирателната активност е повишена, което е важно за демокрацията. Така че, благодарност на всички български граждани и особено на нашите избиратели за това, че ни подкрепиха за пореден път. Ние имаме план, който вие знаете, и ще работим по него", поясни Атанас Атанасов.

"Трябва да попитате ГЕРБ какво ще правят. Те носят отговорността. Какво ще предприемат като победители на тези избори? Те трябва да поемат отговорността да съставят правителство. Досега не са показали готовност да тръгнат по този план. Така че нека да видим какво ще предложат. Когато излязат окончателните резултати, тогава можете да питате нас на базата на техните предложения. Това, което е важно днес, е отново да благодарим на всички граждани, които излязоха и гласуваха, защото това беше важно", каза Николай Денков.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


1
1 rate up comment rate down comment 0
да крадем неуморно д
преди 4 часа
Кире, за да носи пудела още пачки, трябва да се махне Паяка, който държи мрежите, оплели държавата и съдемната система.... Сигнализирай за неуместен коментар