Бойко Борисов: Парите ви седят в Брюксел, сега Харвард ви управлява

Ген. Атанасов говори за "равно отдалечен премиер" - да го покани, да го видим, каза лидерът на ГЕРБ

14.10.2024 | 12:33 Редактор:
Нищо не дадоха на земеделците, на мнение е Борисов.
Нищо не дадоха на земеделците, на мнение е Борисов.

Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов коментира ситуацията с транспорта в страната.

"Транспортният бранш е изключително важен, с Андрей Новаков и колегите от ГЕРБ-СДС много се борихме да постигнем промени в полза на хората. Четири години над 1 млрд. лв. за избори дадохме, защото всеки на някой се сърди", заяви той.

По думите му в момента дупката в бюджета е 18 млрд. лв.

"Нула лева са получени по "транспортна свързаност", парите ви седят в Брюксел, сега Харвард ви управлява. С 6,5 млрд. лв. дупка съм се справял, но сега излиза един и казва: "Няма проблем, всичко е наред, пари има". Излиза сутринта същият и казва пак, че няма проблем - продължавайте да му вярвате", допълни Борисов на предизборна среща в Пловдив.

Ген. Атанасов говори за "равно отдалечен премиер" - да го покани, да го видим, да видим как ще поеме ангажиментите към хората в различните сектори, призова той, цитиран от БГНЕС.

"Седем милиарда взеха от джобовете на хората заради дерогацията. От края ѝ мина една година, стана точно обратното на това, което говореха - бензинът поевтиня дори, има достатъчно за всички, качеството не е паднало. Гледам сега за арестувания с парите, по същия начин Киро арестува Севда - в "състояние на неотложност". И като не намериха нищо, и полицаите се разписаха, че нищо не са намерили, чух по телефона как онзи негодник казваше "Искам Борисов с белезници да го изведете". Сега искат шеф на КОНПИ да слагат", посочи Борисов.

"Денков подписал, че ще даде 320 млн. лв. на земеделците по украинската помощ, а нищо не им даде. Нека се възползваме от възможностите да се направят вертикални коридори", обясни лидерът на ГЕРБ.

Ще гласувате ли на предстоящите избори на 27 октомври?

Категорично "да".
Категорично "не".
Колебая се, още не съм решил/а.
От години не гласувам, не се интересувам от политика.
Общо 346 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
Йокин
преди 2 часа
Ми да Оди,да си ги взимаме!!! Сигнализирай за неуместен коментар