fallback

Георги Първанов и Атанас Зафиров: Има спешна нужда от обединение за България

Българската левица си научи урока, каза председателят на "БСП – Обединена левица"

12.10.2024 | 09:45 Автор: Тодор Петров

"Има спешна нужда от обединение за България" - около това се обединиха в Снягово председателят на "БСП – Обединена левица" - Атанас Зафиров, президентът на България от  2002 до 2012 г. – Георги Първанов и водачът на листата на коалицията за 2 МИР – Бургас инж. Петър Кънев. 

Те, заедно с кандидатите за народни представители от бургаски регион пристигнаха в най-голямото и оживено селище в Руенския балкан, за да подкрепят местния кандидат от бургаската листа, Мехмед Мехмед и да покажат, че обединението – етническо и социално може да се случва и на 450 м. надморска височина, съобщиха от БСП.

"България има нужда от истинска лява алтернатива. Готови сме да я дадем на хората. Българската левица си научи урока и на тези избори се явява обединена, единна, мотивирана и с високи цели и амбиции. Важно е, че обединението вече е факт", категоричен бе Атанас Зафиров.

"Имаме нагласата "БСП – Обединена левица" да се превърне отново във фактор в политиката. Бургаската листа е много добре композирана с водач, който е доказал себе си в политиката и в обществения живот. Мисля, че кандидатите ни тук ще дадат един от най-добрите резултати за цялата страна. Надявам се възраждането на левицата да започне именно оттук с убедителен резултат", заяви Първанов.

fallback
Още от Избори 2024
fallback