Петков: Без участие на ПП-ДБ в консултациите Борисов не може да стане премиер

Той така и не успя да влезе в любимата си роля, каза съпредседателят на ПП-ДБ

15.06.2024 | 10:04 Редактор: Вяра Димова
Петков: Без участие на ПП-ДБ в консултациите Борисов не може да стане премиер

Имам една добра новина за избирателите на "Продължаваме промяната - Демократична България". Без нашето участие в консултациите Борисов не може да стане премиер, както се надяваше преди изборите. Няма да е премиер. Това написа във Facebook съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

"Всеки ваш глас за "Продължаваме промяната - Демократична България" беше глас срещу "Борисов-премиер". Откакто се появи "Продължаваме промяната" - млада партия, само на три години, Борисов така и не успя да влезе в любимата си роля, колкото и да му се искаше", написа още Петков. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
1 rate up comment rate down comment 0
Дшйнсэпрк
преди 4 седмици
Голям " успех". ППДБ деликатно избягват да коментират участието на Хр. Иванов в подкаста " Правосъдие за всеки", където " политическият пенсионер" изживява неочаквано нравствен катарзис. Многократно обяснява, че САЩ "са загубили стратегическата иницианива" в Източна Европа, България била следващата спирка по Пътя на коприната, а нашият западен покровител САЩ щял да ни подари на Путин на хартиена салфетка. Значи Иванов чак сега се е сетил, че сме губущите благодарение на него и КО? Сигнализирай за неуместен коментар