Кирил Петков: Гледайте реванша, ще бъдем опозиция на Борисов

Започваме да комуникираме, обеща съпредседателят на ПП-ДБ

13.06.2024 | 13:12 Редактор:

От "Продължаваме промяната - Демократична България" нарушиха мълчанието си. Във видеообръщение в социалните мрежи те потвърдиха готовността си да бъдат твърда опозиция и посочиха, че ще се борят за продължаване на всички реформи, които са започнали.

"Започваме да комуникираме. Преди да направим нещо, вие ще имате информацията от нас. Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция на него. Ще бъдем конструктивна опозиция на всички политики, които са "за" Европа", заяви Кирил Петков.

"За всички пораженчески гласове, които се чуват навън: Гледайте реванша", отсече той.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви днес, че ще има правителство, ако премиерът е от ГЕРБ, но той няма да се кандидатира, за да може да успокои възможностите за преговори. Борисов бе категоричен, че правителство ще има само с първия мандат, другият избор е септември на избори.


1
2 rate up comment rate down comment 0
Смешко
преди 3 месеца
"Реванша" вече го гледахме- " Нито глас за Пеевски", както се закле Хр. Иванов, а после се оказа, че пиел " мазно турско кафе" в скута му . Тая мантра- Ние с ГЕРБ и ДПС никога няма да се коалираме!- минава само за пред вашия електорат, който ви прощава всяка лъжа и предателство. От посолството решават дали да крепите правителството или не, а вие ще го подкрепяте, както ДПС участваше в това на Денков, но за пред избирателите си ще лъжете, че сте " опозиция". От посолството зависи, не от вас! Сигнализирай за неуместен коментар